Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Újévi táncmulatság

zbu_120107_fitfat2012. január 7.
Rock cafe, Hajdúszoboszló
Kezdés 20.30
Belépés díjtalan

 

Boldog új évet Szoboszló!

DSC00506A világhírű fürdővárosban a hagyományokhoz híven hangos mulatsággal búcsúztatták az óévet és reggelig tartó bulizással köszöntötték az újat. Az év végi ünnepekre rengeteg vendég érkezett a városba. A csergetésen több ezren vettek részt.
 

Jótékonysági koncert a Rock Caféban

gitar_2Kokót az egész város ismeri, és amikor kiderült, hogy beteg, Káposztás Gergő az elsők között ajánlotta fel segítségét. A Smith Rock Family alapítója és frontembere évtizedek óta zenél, és közben fiatalok egész sorával ismerteti meg a rock zenét. Az őszi műtét és az utókezelések csupán pár hétre szólították el a gitár mellől, mégis mindenkinek nagyon hiányzott.
   

Szoboszlói Színes ajánló

   

Gitárpárbaj a RockCafe-ban

gitarparbajPÉNTEKEN A BULI EGY FERGETEGES SMITH ROCK FAMILY KONCERTTEL INDUL,MAJD A GITÁRMESTEREK EGYSZERRE EGY  SZÍNPADON!!!!!!!!Gitárokon közreműködnek: Alapi István (Edda)Lukács Peta (Bikini)Varga Peti ( eRCé,Reason Ones)Kovács Zoli Kokó (Smith Rock Family)  Rásó Peti (Phaidon,Project)Doboknál:Kovács TamásBasszusgitárnál: Kovács Zoltán ZozoBelépő: 800Ft A BELÉPŐBŐL BEFOLYT ÖSSZEGGEL KOKÓ GYÓGYKEZELÉSÉT TÁMOGATJA MINDENKI!
   

Viktor, nem ezt ígérted!

ovTanárként végeztem, mindig is tanár szerettem volna lenni. Az is lettem, de csak 5 évig tanítottam. Elmenekültem. No, nem a gyerekek miatt. Nincs annál szebb dolog az életben, mint, amikor valakinek tudást adsz át. Nincs annál szebb dolog, mint, amikor megtanítasz valakit logikusan gondolkodni.

 

   

6. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)