Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Két éves a Szoboszlói Színes!

jsg_fejlc_vgleges

2009. november végén indult lapunk és szinte napra pontosan most ünnepeljük, második szülinapunkat. A jeles eseményen köszönjük az Önök ajándékát, melyet az elmúlt két évben figyelem formájában kaptunk! Cserébe mi is készültünk egy kis meglepetéssel! Elkészítettük szeretett városunkról a legfrissebb városfilmet, melyet a linkre kattintva megnézhetnek.
 

Együtt élni a kozmikus ritmussal!

club_2156308_1224571194718_profile.jpg

 „A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung
Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia!
Most a Nyilas Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent András, illetve Enyészet Hava. A Nap november 22-én 17 órakor a Nyilas csillagképbe lép, s tovább halad a Bak jel előterébe december 22-én hajnalban. A Skorpió „ pokolra alászálló”, halállal való találkozási fázisa után a Nyilas szeretné begyógyítani a sebeket, lerázni magáról a múlt sötét emlékeit, új célokat kitűzni, mellyel eltávolodik a földi nehézségektől.

 

Teljes teltház a Rock Cafeban

20111022950Káposztás Gergely és csapata október 22-én ismét bulit szervezett. A Rákóczi utcai Rock Cafe ezen az estén is tömve volt. Az buli a Red Alert dalaival indult, majd Rudán Joe és Kalapács József lépett színpadra.
   

2011. Az év felfedezettje” a Holdviola Szoboszlón

DSC_0039A Fonogram Magyar Zenei Díj idei nyertesei színpadi fellépésük során kiegészülnek a Színvavölgyi Néptáncműhely táncosaival. Így történt ez városunkban is, ahol az etno-folkot játszó 5 éve működő együttes koncertjét hatalmas érdeklődés övezte. A magyar népdalokban rejlő energia a XXI. században is megérint bennünket. Ennek az érzésnek lehettek részesei mindazok, akik meghallgatták az eredetileg Miskolcról indult zenekart szeptember 10-én a Szent István parkban.
 
   

Gasztronómia a la Gabó – Szoboszlóról induló tehetséges „élő édesség”

gasuztrogab1Végy egy művelt fiatal hölgyet, adj hozzá csinos megjelenést, rakj mellé kitűnő kommunikációs készséget, tetézd még gasztronómiai érdeklődéssel. Ha mindez együtt, nevezzen be egy főzőműsorba, vagy inkább süssön valami finomat ott, vetélkedjen profikkal.
 
   

Együtt élni a kozmikus ritmussal!

club_3082042_1281109099641_tn2„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung. Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia! Most a Skorpió Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Magvető, illetve Mindszent hava. A Nap október 23-án 20 órakor lépett be ebbe a jegybe, és november 22-én 17 óráig itt tartózkodik. A külvilág hideg, zord, esetleg fagyos, de a mélyben jelentős folyamatok zajlanak. A természet átalakítja az erőit, raktározza, hogy legyen muníciója a tavaszi feltámadáshoz.

 

   

7. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)