Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

III. Országos Mazsorettverseny Hajdúszoboszlón

 

DSC_0253Hétvégén rendezték meg a III. Országos Mazsorettversenyt Hajdúszoboszlón, most megtekinthetik videóösszeállításunkat és képgalériánkat.

 

Katonasuli

DSC_0387A sajtó munkatársainak jelenlétében a Kossuth laktanyában ünnepélyesen megnyitották hétfő délelőtt, a szombatig tartó KatonaSuli tábort, amelyet a Honvédelmi Minisztérium szervezésében, az 5. Bocskai István Lövészdandár bonyolít le hajdúhadházi kiképzőbázisán.

 

Köszönet!

mazsi_logo_bannerA Hajdúszoboszlói Mazsorett Együttesért Alapítvány néhány héttel ezelőtt azzal a felhívással fordult Hajdúszoboszló lakosságához és vállalkozásaihoz, hogy lehetőségeihez mérten támogassák a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár fenntartásában működő Mazsorett Együttes, Európa Bajnokságra történő kiutazását, amelyre az Országos Bajnokságon elért eredményei alapján szerzett jogot.

   

Jó nyitány Hajdúszoboszlón

DSC_0551Hét éves a Grillétel és Sörfesztivál. Szülinapi ajándékként még egy videó a programról, melyből kiderül, a XXI. században is program kell a népnek!

 

   

Nótár Mary Hajdúszoboszlón - videóösszeállítás

DSC_0586A VII. Grillétel és Sörfesztivál utolsó napján Nótár  Mary lépett fel a sörsátorban. Ahogy az első napon a Kárpátia koncerten,  úgy az záró bulin is teltház volt. A háromnapos rendezvény kapcsán a szervezők színes programajánlata elnyerte a közönség tetszését.

   

Piaci árak Hajdúszoboszlón

DSC_0256A Szoboszlói Színes szombatonként járja a piacot és jegyzi fel az árakat. Június harmadik hetén ezek voltak az aktuális piaci árak.

   

9. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)