Payday Loans
2018 január 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

III. Országos Mazsorettverseny Hajdúszoboszlón

 

DSC_0253Hétvégén rendezték meg a III. Országos Mazsorettversenyt Hajdúszoboszlón, most megtekinthetik videóösszeállításunkat és képgalériánkat.

 

Katonasuli

DSC_0387A sajtó munkatársainak jelenlétében a Kossuth laktanyában ünnepélyesen megnyitották hétfő délelőtt, a szombatig tartó KatonaSuli tábort, amelyet a Honvédelmi Minisztérium szervezésében, az 5. Bocskai István Lövészdandár bonyolít le hajdúhadházi kiképzőbázisán.

 

Köszönet!

mazsi_logo_bannerA Hajdúszoboszlói Mazsorett Együttesért Alapítvány néhány héttel ezelőtt azzal a felhívással fordult Hajdúszoboszló lakosságához és vállalkozásaihoz, hogy lehetőségeihez mérten támogassák a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár fenntartásában működő Mazsorett Együttes, Európa Bajnokságra történő kiutazását, amelyre az Országos Bajnokságon elért eredményei alapján szerzett jogot.

   

Jó nyitány Hajdúszoboszlón

DSC_0551Hét éves a Grillétel és Sörfesztivál. Szülinapi ajándékként még egy videó a programról, melyből kiderül, a XXI. században is program kell a népnek!

 

   

Nótár Mary Hajdúszoboszlón - videóösszeállítás

DSC_0586A VII. Grillétel és Sörfesztivál utolsó napján Nótár  Mary lépett fel a sörsátorban. Ahogy az első napon a Kárpátia koncerten,  úgy az záró bulin is teltház volt. A háromnapos rendezvény kapcsán a szervezők színes programajánlata elnyerte a közönség tetszését.

   

Piaci árak Hajdúszoboszlón

DSC_0256A Szoboszlói Színes szombatonként járja a piacot és jegyzi fel az árakat. Június harmadik hetén ezek voltak az aktuális piaci árak.

   

9. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2018. január 20., szombat, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)