Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Stand up comedy vacsorával!

stand_up_kiskepA törzsvendégek tudják, a Rock Café nem csak rock zenétől szokott hangos lenni, hanem nevetéstől is! Így lesz ez holnap este is, amikor Bihari Gellért szórakoztatja majd a közönséget egy finom vacsi mellett. Hét közepén, a hosszú hétvége előestéjén mindenkinek jár egy kis lazítás! A belépő vacsorával együtt hatszáz forint. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Gyertek! Hangos nevetéssel zárjuk az októbert!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bulifotók - Club Ambrózia 2012. 09. 01.

IMG_6786

Lánybúcsú, legénybúcsú, minden adott volt egy jó hangulatú bulihoz az Ambróziában szombat éjszaka.

 

 

 

A szőkék ingyen bemehettek

IMG_6767Tegnap talán minden eddiginél többen voltak a Club Ambróziában, a hangulat is kiváló volt. A szervezők most azt a  meglepetést találták ki, hogy a szőke nőket ingyen beengedik. Nagyon sokan ezt örömmel vették és azonnal be is vetették magukat a sűrűjébe. Különböző baráti társaságok keveredtek, volt névnap, volt legénybúcsú, és hogy a hölgyek se maradjanak le, volt menyasszonybúcsú is.

   

Egy sima hétköznap a sörsátorban

IMG_5060Csütörtök este, egy átlagos hétköznap este megnéztük, hogy szórakoznak a vendégek a sörsátorban. Tömeg nem volt, de azt el lehet mondani, hogy majdnem teltházzal ment a buli. A kellemes esti melegben a kerthelység megtelt, bent elszórva lehetett még üres helyet találni. A zenét a SHOWBAND szolgáltatta Pongor Mónika énekes vezetésével, amire egyformán táncolt a magyar, a lengyel és az ukrán vendég is.

   

Bulifotók - Club Ambrózia 2012.08.11.

IMG_2879Akövetkező kégalériában megnézhetik, hogyan buliztak a fiatalok  a Club Ambróziában.

   

Hajdúság szépe Szoboszlón - Riportok

IMG_8859A HUNGAROSPA Hajdúszoboszlói ZRt. minden évben nagyszabású partival ünnepli a világhírű hajdúszoboszlói gyógyfürdő születésnapját. A programok között évtizedek óta szerepel a Hajdúság szépe választás, ahová idén is aránylag sokan jelentkeztek.

   

2. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)