Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Anyák napi divatbemutató Hajdúszoboszlón

P1160046A Rock Caféban a Porszemes gyerekek és lelkes társaik remek divatbemutatót tartottak. Bár a csapat még nem próbálta ki magát ebben a műfajban, tetszett nekik a feladat és úgy döntöttek, folytatás következik, csak egy kicsit több próbával!

 

Szezonnyitó fürdőbál Hajdúszoboszlón

DSC_0879A HUNGAROSPA Hajdúszoboszlói Zrt. évek óta gondosan ügyel arra, hogy az év első fürdő bálján mindenki találjon kedvére való programot. Így volt ez most is. Kora estétől, egészen késő éjszakáig egymást váltották a színpadon a zenészek.

 

Boldog Anyák Napját! - Köszöntő „Bnagyitól”

kiskepMa délelőtt kosaramban virággal Mamihoz biciklizve, szinte csak olyan ismerősökkel találkoztam, akik ugyanúgy Édesanyjukhoz mentek. Anyák napján déltájban, ki orchideával, ki gyöngyvirággal, orgonával a kezében. Nekem egy telefonos „boldog anyák napja” jutott az ország nyugati felén tanuló fiamtól, majd a Debrecenben lakó nagyobbtól, egy szál rózsa, amiért be kellett utaznom. Anyák napján virágot, puszit, csokit, köszi Mami-t , dalt, közös programot, s ki tudja mi mindent kapunk mi anyák, de olyan ajándékot, a virág mellé, mint én az idén, kevesen. Ezért érdemes buszra ülni.

   

Kihajtási Ünnep a Hortobágyon

DSC_0031Évek óta részt veszünk a hortobágyi kihajtási ünnepségen. Évek óta nézzük, hogyan hajtják át a hídon az állatokat, hallgatjuk, hogy régen hogyan és miért készítettek rovásfát, hány a számos állat ma és mennyi lehetett nagyapáink idejében, minden évben fotózzuk az eseményt, és mégis minden évben tud újat mondani és mutatni a Szent György - napi Kihajtási Ünnep.

   

Húsvét az Aqua-Palace Élményfürdőben - Videó összeállítás

Aqua-Palace éjszakai fürdőzés – táncos húsvéti nyuszilány show: revü jellegű táncos show műsor moderntáncosokkal, versenytáncosokkal és táncos modellekkel várta a fürdőzőket a HUNGAROSPA Hajdúszoboszlói Zrt.  A programszünetekben közönségjátékokkal, húsvéti nyereményekkel, valamint a műsor végén DJ szórakoztatta a vendégeket. Tekintsék meg videó összeállításunkat.

   

Téli fotópályázat a Szoboszlói Színesben - végeredmény

A4_DSCF6449Először is köszönet mindazoknak, akik képet küldtek nekünk. Bevallom őszintén, az első pillanatban arra gondoltunk nem lesz túl sok vállalkozó és gyorsan saját fotóinkat is beválogattuk  a sorba, aztán szépen ki is vettük, mert szerencsére nem volt rájuk szükség. Lelkes fotósok küldték a Szoboszlói Színesnek szebbnél szebb munkáikat és bizony már javaslat is érkezett, mire lehetne felhasználni a képeket.

   

11. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)