Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Pávai Vajna Ferenc 125 éve született, és....

pvaiAz évforduló alkalmából március 18-án több helyszínen is tartottak megemlékezéseket, a Szoboszlói Színes önkéntesei pedig, hagyományaikhoz híven külön „adással” tisztelegnek a Hévízek Atyja előtt.

 

 

Főzés Gonda Attilával

gondaEzt az élményt kínálták a Silver Hotel honlapján még februárban azoknak, akik szívesen kipróbálnák főzési tudományukat a kitűnő mesterszakács kuktálkodása mellett. A felhívásra többen jelentkeztek, de ha valaki holmi egyszerű és egyszeri „főzbötélésre” gondol, az téved! Ma már a hivatásos szakácsok mellett nagyon sok képzett, felkészült háziasszony és úr szenteli idejét a konyhaművészetnek. Így van ezzel Faragó Márta és Taksár Ferenc is, akik egyre több hazai főzőversenyen jelennek meg és szerepelnek sikeresen.

 

Nyúlkiállítás Hajdúszoboszlón

kisA Nyúltenyésztők Hajdúszoboszlói Egyesülete idén tartotta XIX. kiállítását, melyre az ország több pontjáról (Szarvas, Bátonyterenye, Taktakenéz), és határainkon túlról (Nagyida, Geca) is érkeztek versenyzők. A nagyszabású rendezvény fővédnöke Dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármestere volt, a helyszínt pedig a HUNGAROSPA Hajdúszoboszlói Zrt. biztosította a szervezők számára.

 

 

   

Gergely napi zajolás a Rock Caféban

_MG_8884A hosszú hétvége első bulis estéjén volt minden a Rock Caféban. Műsor, meglepetés, köszöntés, éneklés sőt még  emlékfal leleplezésre is futotta, köszönhetően a tulaj lelkes munkájának.

 

 

 

   

AQUA-PALACE szülinap meglepetésekkel


DSC_0103Az elmúlt hosszú hétvégén meglepetésben volt részük azoknak akik éjszakai programnak a fürdőzést választották. Az Aqua-Palace születésnapi ajándékként egy forró hangulatú kellemes estét szerzett vendégeinek. Este 9 óra után néhány perccel a Fashion Zone Modellügynökség lányai vették birtokba a trópusi medence partját.

 

 

 

   

Lovasszánnal a szoboszlói legelőn

DSCF1462aA Bíbor Horse Lovasiskola jóvoltából a havas hétvégén ingyen szánkózhattak  a szoboszlói gyerekek. Szombaton és vasárnap is be volt fogva a két csodaparipa. A  12 éves tapasztalt Kapitány és fiatalabb társa az 5 éves Holló repítette a havon a több mint 150 éves eredeti talpon álló, de  idén új felépítményt kapott szánt.

 

 

 

   

12. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)