Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Színes hétvége Szoboszlón

DSC_0046Hajdúszoboszlón az utolsó februári hétvége is mozgalmasan telt. Többen már pénteken elkezdték a bulizást és maradandó élményeket szereztek, egészen fantasztikus helyeken. A többség azonban maradi módon  szombatra gyúrt. A volt Galériások szintén szombatra tartogatták a fő attrakciót és ugyancsak erre a napra készültek a hatóságok is. Szombaton éjszaka bejelentett ellenőrzések voltak a hajdúszoboszlói szórakozóhelyeken.

 

A böjt időszaka: A Halak hava

halak"A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell." C. G. Jung

 

 

 

 

 

Téli fotópályázat - 2. rész

Itt tekinthető meg a következő 10 fotó amelyekre szavazhatnak.

   

Valentin-napi útravaló. Csak természetesen!

l_13Természetesen se rá, se lebeszélni nem akarunk senkit. 
 
   

OLASZ RAKOTT HÚS

20110108338Gyermekkorom rémálma volt, ha Anyukám ebédhez vagy vacsorához hívott. Na, nem azért mert rosszul főzött – sőt! Egyszerűen úgy 15 éves koromig a családi rejtély körébe tartozott, hogy mitől maradtam életben. A világ legrosszabb étvágyú gyereke voltam. Majd valami megváltozott. Elkezdtem enni (azóta is tart), sőt élvezni az ízeket. Bár a zöldségek és főzelékek még mindig nem jöhettek szóba. Pár évvel később ebben is változás történt. Amikor először kértem Anyukámat, hogy készítsen tökfőzeléket, többször visszakérdezett, s komolyan elgondolkozott azon, hogy ideje lenne felkeresnie egy fül-orr-gégészt, mert esetleg valami halláscsökkenés következett be nála.

 

   

Szoboszlói színpadon, szoboszlói zenészek

rockcafe_rotorika_36Február első szombatján két szoboszlói együttes lépett fel a Rock Caféban, ahol nem csak a színpad előtti rész volt zsúfolásig nézőkkel, bulizókkal. Minden teremben teltház volt.

   

13. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 19., péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)