Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Életmód

Nyílt nap rózsaszínben

NyC-lt_napNyílt nap rózsaszínben az emlőrákról.

 

 

 

OROSZLÁN HAVA: KITELJESEDÉS IDEJE

GetAttachmentMost az Oroszlán havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent Jakab, illetve Áldás hava. A Nap még mindig magasan jár az égen, hosszúak és melegek a nappalok, idegenforgalmi szempontból ez a főszezon. Aki csak teheti, családjával, barátaival együtt aktív pihenést iktat be a dolgos hétköznapokba s élvezi az élet örömeit. Ezt teszi az oroszlán típusú ember a mindennapjaiban, aki kedvét leli a játékosságban, erotikában és élvezetekben.
 

RÁK JELÉBEN JÁRUNK!

rak2A Nap június 21-én éri el legmagasabb állását, s a nyári napforduló csúcspontján megkezdődik az alászállás. Ezzel az égi eseménnyel beköszönt a Rák időszaka az életünkbe. Kezdetét veszi a nyári meleg, s mindannyian víz közelbe, vízpartra vágyunk. A nyári szünidőben természetes igény, hogy a család együtt töltsön hosszabb időt. Nő a családalapítási kedv, az évnek erre az időszakára esik a legtöbb esküvő. A gyermekekre szükségszerűen nagyobb figyelem jut, ha másért nem, akkor kényszerből, mert a nyári szünetben az elhelyezésükről gondoskodni kell.
 
 

IKREK JEGYÉBEN A JUPITER!

GetAttachmentA Jupiter 2012. június 11-én átlép az Ikrek területére és 2013. június 27-ig itt fejti ki hatását.

Kibővíti, hatásával felfokozza mindazt, amit az Ikrek jelent számunkra: a mozgékonyságot, közlekedést, kapcsolatokat, kommunikációt.

Ennek következtében az amúgy is felgyorsult időben további sürgetést érzünk, és hirtelen azt tapasztaljuk, hogy a korábbi időszak elhanyagolt témáival most egyszerre kell foglakoznunk.
 

IKREK HAVÁBA LÉPTÜNK! ÉLJ EGYÜTT A KOZMIKUS RITMUSSAL!

Geminis„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung. 

Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia! Ebben a részben megtalálod mindig az aktuális hónap jellemzőit! Az Ikrek időszaka a tavasz vége, mely régi magyar elnevezés szerint Ígéret, illetve Pünkösd hava, a nyári napfordulóig tart. Ilyenkor az egyén életében is egyre erősebb a vágy arra, hogy mozgásba lendüljön. Ebben az időszakban tervezi meg a legtöbb ember a nyaralását, célokat tűz ki, útitervet készít.
 
   

Lovastábor

 

ASZTROLÓGIA: Gyakorlati útmutató önismeretünk fejlesztéséhez, a mindennapi élethez

artemisz01INGYENES ELŐADÁS Nádudvaron az Ady Endre Általános Művelődési Központban 2012. május 24-én, csütörtökön 17 óra 30 perckor. Az előadó Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, pszichodráma vezető, a Hajdúszoboszlón működő Artemisz Önismereti Műhely vezetője.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
   

1. oldal / 6

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)