Payday Loans
2024 április 24, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Életmód

A MÉLYREHATÓ VÁLTOZÁSOK HARMADIK LÉPÉSE

aramlasAz emberiség életében fordulópontot képviselő 2008-2015 közötti időszak fontos bekezdéseit jelentik azok az időpontok, amikor az úgynevezett transzcendens vagy messianisztikus planéták jegyet váltanak. A Neptunusz belépett uralmi pozíciójába, a Halak csillagkép előterébe 2012. február 3-án. 2025. március 30-ig teljes erővel szolgálja a megújulás, a gondolkodás és értékrend-váltás globális folyamatát.  

 

ÁLMAINK ÁLTAL VEZETVE - az alvás világnapján

GetAttachmentINGYENES ELŐADÁS és interaktív beszélgetés az álmokról, áloméletről, álomelemzésről, álomfajtákról.


Helyszín: Nádudvar, Ady tér 10.
Ady Endre Általános Művelődési Központ,
Időpont: 2012. március 19. 17.30 óra
Előadó: Oláhné Mednyánszki Krisztina
 

5 alkalmas ingyenes szülésfelkészítő!

72440Szeretettel várok minden kismamát párjával vagy választott kísérőjével együtt minden szerdán öt héten át az ingyenes szülésfelkészítő műhelyembe!
 
 

Élj együtt a kozmikus ritmussal!

halak„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung.

Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia!

Most a Halak Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Böjt elő, illetve Jégbontó hava.

A Halak jegy a szellem fejlődésének utolsó stációját szimbolizálja. Belső ősképe: a TISZTÁNLÁTÓ, SZAMARITÁNUS, SZELLEMI VEZETŐ. Jelszava: „Hiszek, feloldódom, egység mindennel!”
 
 

Változásra van szükség!!!

_2012„Mi vár ránk 2012-ben” címmel az előadás Kabán került felvételre a Városi Könyvtárban. 2012. 01.19-én hagyományainkhoz hűen megtartottuk az előttünk álló egy év elemzését. Az Artemisz Önismereti Műhely karitatív szolgálatként segítette a program sikerességét. Oláhné Mednyánszki Krisztina előadása rendhagyó volt abból a szempontból, hogy az asztrológiai tényeket lefordította a hétköznapi ember számára, majd egyéni felelősségét hangsúlyozta a változások folyamatában. Az aktuálisan zajló, egyének és társadalmak életét egyaránt érintő változások pszichológiai összefüggésrendszerét közérthető formában tárta a hallgatóság elé.

 

   

Előadás ajánló! Mindenkinek!

GetAttachmentAz Életreform Egyesület szervezésében előadást hallgathatsz meg a sorsunkat alakító egyéni személyes és közösségi, karmikus krízisekről, válságokról és a kivezető utakról. 


Helyszín: Ifjúsági Ház, Debrecen, Simonffy u. 21.
Időpont: 2012. február 15. szerda 17.30 óra
Előadó: Oláhné Mednyánszki Krisztina (Artemisz Önismereti Műhely vezetője)

AZ ELŐADÁS INGYENES!
 

Hajdúszoboszló város horoszkópja 3. rész

szoboszloradix2000-ben a városalapítás évfordulójának ünnepségén a fejembe fészkelte magát az a gondolat, hogy asztrológusként megnézzem, a városnak, ahol élek, mely befogadott, mit mutatnak a „csillagok”. Nagy feladatra vállalkoztam, amikor elkészítettem a település horoszkópját. Január 18-án olvashatták olvasóink az írás első részét, a másodikat pedig február 2-án. A város összképe szempontjából a vezető személye, annak hite, erkölcse és politikai hovatartozása mindig a köztudat középpontjában lesz, s a város megítélésére ez jelentős befolyást gyakorol. Mivel domináns helyen áll ez a jelölő, utal arra, hogy a lakosság nagy toleranciát gyakorol a vezető felé, s mindenkori viselkedése egyfajta mérce lehet. Személyes példamutatásával élen járhat, s nemcsak státuszában, hanem belső értékei alapján is vezetheti a rábízott közösséget.
 
   

3. oldal / 6

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)