Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Életmód

GONDOLATOK ADVENT IDEJÉN

advent3A napfordulók által kettéosztott év szimbolikusan kifejezi számunkra az élet ritmusát, annak legmélyebb misztériumait. A természet körforgása az élet körforgása egyben. A téli napforduló idején eljut a Nap a legalacsonyabb pontjára, s belép a Bak csillagkép előterébe. Ezen a ponton látszólag még a sötétség uralkodik.

 

 

Merre tart Magyarország?

_MagyarorszgVárosunkban Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus minden évben elkészíti nem csak Hajdúszoboszló, hanem a Magyar Köztársaság éves elemzését is. 2011. október 25-én Debrecenben, az Ametiszt Központban hallgatta őt egy 35-40 főből álló érdeklődő közönség. Előadásának címe ez volt: „Merre tart Magyarország?”. Gyakorlatilag ugyanezt a témát tárgyalta Dr. Bogár László professzor úr előadása is hétfőn este. Érdemes összevetni a két különböző szakterület hazánk jövőjére vonatkozó gondolatait.
 

Segítsük egymást Szoboszlóiak! - Karácsonyi meglepetés 2

kiskpAz Otthon Üzletház tulajdonosai által indított akció tovább folytatódik. Ismerjék meg a másik családot is, és ha tehetik adományaikat jutassák el az Üzletház Rákóczi utca 3-5 szám alatt taláható telephelyére, hátul az udvarba, ahol a munkatársak segítségükre lesznek. Az adományok csomagolására kérjük írják rá, melyik családnak és kinek szánták.
 

II. Szauna Szeánsz® Oscar kelet-magyarországi középdöntő Hajdúszoboszlón

53587_125box125November 13-án véget ért a kelet-magyarországi Szauna Szeánsz® Oscar középdöntője. A nyilvános versenyen a szakmai zsűri mellett a vendégek is pontozhatták a szaunamestereket.

 

 

Együtt élni a kozmikus ritmussal!

_Mrleg2
„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung
Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia!  Most a Mérleg Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Földanya, illetve Szent Mihály hava. Szeptember 22
- október 23-ig ez az időszak a harmónia keresés ideje.
„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung. Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia!  Most a Mérleg Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Földanya, illetve Szent Mihály hava. Szeptember 22 - október 23-ig ez az időszak a harmónia keresés ideje.
   

ZUMBA őrölet Hajdúszoboszlón

DSC_0306A testedzés jótékony hatású, egészséges, eredményes, és még sorolhatnánk, de soha nem volt igazából szórakoztató dolog. Bárki bármit is mondott, mindenki tudta és egy idő után tapasztalta is, hogy az életvitel szerű rendszeres testmozgás nagy önuralmat és lemondást kíván. EGÉSZEN EDDIG! A lemondások, az áldozatok, és a szenvedés kora azonban lejárt, a megoldás megszületett. Ez a Zumba Fitness.
 
 

Soha többé kórház, soha többé fájdalom!

Stresszes és rohanó életvitelünk miatt nap, mint nap előfordul velünk, hogy hirtelen megfájdul a fejünk, a hőségben túl hidegre állítjuk a klíma berendezés termosztátját és megfázunk vagy elkapunk valamilyen fertőzést. Egyre többen szenvednek allergiás tünetektől, szénanáthától, asztmától. Ezek mind úgy nevezett civilizációs betegségek, amelyekre azt mondják az orvosok, hogy „ezekkel együtt kell élni” és legfeljebb a tünetek csillapítására adnak valamilyen gyógyszert.

   

5. oldal / 6

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)