Payday Loans
2024 április 23, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Életmód

ÖNISMERET ÁLMAINK ÁLTAL

artemisz01„Lelkünk tudattalan világa legjellemzőbben álmainkban mutatja meg magát. Az az ember, aki nem figyel álmaira, vak! A világ legcsodálatosabb könyvtárában vakként botorkál”  (Szepes Mária)

Oláhné Mednyánszki Krisztina, a Hajdúszoboszlón működő Artemisz Önismereti Műhely vezetője izgalmas témában kalauzolta az érdeklődőket Nádudvaron, az álmok világába vezetett be bennünket. Az ingyenes előadásról készült összefoglalót fogadják szeretettel az érdeklődők! Jó szórakozást és gazdagodást kívánunk!
 
 

A BIKA HAVÁBA LÉPTÜNK. ÉLJ EGYÜTT A KOZMIKUS RITMUSSAL!

bikaMost a termékenység időszakában, a Bika Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent György, illetve Szelek hava. Április 20-tól május 21-ig tart. A téli hidegből az átfordulást meghozta a tüzes kos, de a tavaszi langyosság megszilárdítása a bika „feladata”. A Nap a zodiákus második jelében haladva kiárasztja termékenyítő erőit, az egyre melegedő, simogató szellőt, a langyos, magokat duzzasztó esőt, s Földanya kivirul. A kertek, rétek virágba borulnak, csábító illatok keringenek a levegőben, a méhecskék bódítóan zümmögnek, s nekünk kedvünk támad minél több időt a természetben tölteni, a földeket megművelni, kertészkedni. A Föld Napja április 22!

 

 

FÖLD NAPJA – ÁPRILIS 22.

fldnapjaKi mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot? Denis Hayes amerikai egyetemi hallgató 1970. április 22-én mozgalmat indított el a Föld védelmében. (Azóta az alternatív energiaforrások világhírű kutatója és szakértője lett.) Már mozgalmának megindításakor több mint 25 millió amerikai állt mögé, ma pedig szinte az egész Földre kiterjed az általa kezdeményezett mozgalom. Ezernél több szervezet vesz részt benne. 
A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
 
 

Péntek 13! – Te miben születsz ma újjá?

pentek_13A 13-as szám a halál és a feltámadás száma

A babonás félelem, mely körbeveszi ezt a számot a misztikus múltba nyúlik vissza! A számokat ma leginkább a racionális és anyagi világ megértésére használjuk, ugyanakkor a számoknak van egy intuitív, analógiás jelentésszintje is, mely üzeneteket szintén értelmezhetjük, ha nyitottak vagyunk rá. A számmisztika ma is ezzel foglalkozik.
 

SZOMBATON ESTE ÚJRA FÖLD ÓRÁJA!

images02012. március 31-én, szombat este 20.30-21.30-ig ismét megrendezésre kerül a Föld órája, a WWF (Természetvédelmi Világalap) által életre hívott, a klímaváltozás elleni nemzetközi esemény. A 2011-es Föld órája 135 ország, és több mint 5200 város részvételével zajlott le, Magyarország pedig 2008-as csatlakozása óta az egyik legnagyobb támogatóvá nőtte ki magát, a lakosságszámhoz mérten kiemelkedően magas arányú város részvételével. 2012-ben már csatlakozott 3001 magánszemély, 68 település (Köztük Hajdúszoboszló is!), 246 intézmény, vállalat.
   

ÉLJ EGYÜTT A KOZMIKUS RITMUSSAL, MINT ŐSEINK!

kos„A személyes akarat szabadsága az a képesség, hogy tiszta szívvel azt tegyük, amit tennünk kell.” C. G. Jung. 

Ehhez szellemi úton járóknak óriási segítség az asztrológia! Most a Kos Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Böjtmás, illetve Kikelet hava. A természet újjászületése, a Kos hava március 21 - április 20-ig tart.

 

INGYENES ELŐADÁS! - EGYÉNI ÉS KÖZÖSSÉGI VÁLSÁGAINK TERMÉSZETE

GetAttachmentDEBRECENBEN az Életreform Egyesület szervezésében előadást hallgathatsz meg a sorsunkat alakító egyéni személyes és közösségi, karmikus krízisekről, válságokról és a kivezető utakról. 

Helyszín: Ifjúsági Ház, Debrecen, Simonffy u. 21.

Időpont: 2012. március 28. szerda 17.30 óra.

Előadó: Oláhné Mednyánszki Krisztina (Artemisz Önismereti Műhely vezetője).
   

2. oldal / 6

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)