Írta: Buzási László 2011. április 20. szerda, 08:58
Az idegenforgalmi főszezon közeledtével minden vendéglátáshoz kapcsolódó vállalkozás, szervezet megpróbál a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat városunkban, majd elégedetten távozzanak. Hajdúszoboszló most a gasztronómiai szakemberek képzésére fordít megkülönböztetett figyelmet. A képzéseken az előadók országosan elismert szakemberek. Tegnap délután az első kurzuson jártunk, de még nem késő, most is lehet jelentkezni.
A Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elismert szakembereinek közreműködésével megrendezi az I. Hajdúszoboszlói Gasztronómiai Kurzust. A kurzus céljai az új trendek széleskörű megismertetése, a versenyekre történő egységes felkészítés, a jövő mestereinek előképzése. A kurzus öt témakört ölel fel, és a szakma főbb területeit mutatja be, témái, előadói és az időpontjai a következőek:
Előadó: Dr. Kovács Mihályné Schnitta Sámuel díjas éttermi mester MNGSZ Nyíregyháza és Környéke Régió Elnöke
Előadó:Török István Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Éttermi Alelnök
Schnitta Sámuel a Magyar Éttermi Kultúráért Bizottság – elnök
Előadó: Prohászka Béla olimpia bajnok mesterszakács a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség elnöke
Előadó: Barabás Zoltán Schnitta Sámuel díjas éttermi mester a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Debrecen és Környéke régiójának az elnöke
Előadó: Kollonay István Cukrászmester MNGSZ ZSÜRITAG
Várjuk megtisztelő jelentkezésüket a szakma jobbítása érdekében a Hajdúszoboszlón tanuló és dolgozó szakembereknek!
Jelentkezés:
Molnár László
Éttermi mester
MNGSZ Egészséges Táplálkozás Bizottság
Vendéglátó igazgató
Hotel Corvin Palace****superior
Hajdúszoboszló
06-30-681-0498
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu