I.Hajdúszoboszlói Gasztronómiai Kurzus

kiskpAz idegenforgalmi főszezon közeledtével minden vendéglátáshoz kapcsolódó vállalkozás, szervezet megpróbál a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat városunkban, majd elégedetten távozzanak. Hajdúszoboszló most a gasztronómiai szakemberek képzésére fordít megkülönböztetett figyelmet. A képzéseken az előadók országosan elismert szakemberek. Tegnap délután az első kurzuson jártunk, de még nem késő, most is lehet jelentkezni.

DSC_0326

A Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elismert szakembereinek közreműködésével megrendezi az I. Hajdúszoboszlói Gasztronómiai Kurzust. A kurzus céljai az új trendek széleskörű megismertetése, a versenyekre történő egységes felkészítés, a  jövő mestereinek előképzése. A kurzus öt témakört ölel fel, és a szakma főbb területeit mutatja be, témái, előadói és az időpontjai a következőek:

 DSC_0333

  1. Kurzus - tervezett téma:  Hazai és nemzetközi terítési trendek. Időpont: 2011. ÁPRILIS 19.  KEDD 16.00 Helyszín: Hungarospa Thermal Hotel konferenciaterme (Hajdúszoboszló,József A. u. 25.)

Előadó: Dr. Kovács Mihályné Schnitta Sámuel díjas éttermi mester MNGSZ Nyíregyháza és Környéke Régió  Elnöke

  1. Kurzus – tervezett téma: Felszolgálási módok, nemzetközi és vallási étkezési szokások. Időpont: 2011. MÁJUS 2. HÉTFŐ 16.00

Előadó:Török István Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Éttermi Alelnök

Schnitta Sámuel a Magyar Éttermi Kultúráért Bizottság – elnök

DSC_0335

  1. Kurzus – tervezett téma: A magyar konyha tegnap és ma. Időpont: 2011. MÁJUS 10. 16.00 Helyszín: Hotel Barátság, Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány. 19

Előadó: Prohászka Béla olimpia bajnok mesterszakács a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség elnöke

  1. Kurzus – tervezett téma: A  rendezvények, bor és ételek kapcsolata. Időpont: 2011. MÁJUS 16. HÉTFŐ 16.00

Előadó: Barabás Zoltán  Schnitta Sámuel díjas éttermi mester a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Debrecen és Környéke régiójának az elnöke

 

  1. Kurzus – tervezett téma: Tradíciók és új irányok a cukrászatban. Időpont: 2011. május 20.  16.00

Előadó: Kollonay István Cukrászmester MNGSZ ZSÜRITAG

 

Várjuk megtisztelő jelentkezésüket a szakma jobbítása érdekében a Hajdúszoboszlón tanuló és dolgozó szakembereknek!

 

Jelentkezés:

Molnár László

Éttermi  mester

MNGSZ Egészséges Táplálkozás Bizottság

Vendéglátó igazgató

Hotel Corvin Palace****superior

Hajdúszoboszló

06-30-681-0498

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

DSC_0336 

 


DSC_0340

 


DSC_0352

 


DSC_0353

 


DSC_0354

 


DSC_0328

 

Szoboszlói Színes–  Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu