IX. Bioétel és Borfesztivál - riport a díjazottakkal és Máté Lajossal

DSC_0418A Fesztivál étele a Hungarospa Thermal Hotel séfje által megálmodott szürkemarhával töltött lángos lett, a Fesztivál bora pedig a villányi Vylyan Pincészet 2007 - es Montenuovo Cuvéeje. Színvonalas megjelenésével a Mátyás Király Gyógyszálloda érdemelte ki a Fesztivál standja címet, a Tuba Tanyát pedig a Biomegfelelés Díjával ismerték el. A Fesztivál étele 2. és 3. helyét a Barátság Gyógy- és Wellnes Szálloda és a Hortobágyi Csárda vitte el, míg a Biomegfelelésben a Sétány Kávézó és Palacsintázó mellett a Barátság is dobogós lett. A díjakat 3 tagú szakmai zsűri ítélte oda, s a hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesületének tagjai köszönik mindenkinek a támogatást, a több ezer látogatónak pedig az érdeklődést.