Írta: Adminisztrátor 2011. január 27. csütörtök, 17:52
2011 január 7. én nagy volt a nyüzsgés a Kemencés Csárda konyhájában. A szokásos személyzet mellett ugyanis Sami Garam finn sztár séf és egy komplett Tv –stáb is dolgozott azon a péntek délután. A szakácsok izgatottan kerülgették a Tv felvétel kellékeit és örömmel dolgoztak Sami „kezei alá” .
A vendég Séfnek kb 5 perc kellet ahhoz hogy a Kemencés konyháját megismerje és otthonosan mozogjon benne. A finn-magyar fúziós konyha lóhúsból készülő ételei közül kettőt készített el a híres szakember melyekkel a vendéglátóknak a Pinczés családnak (Kemencés csárda tulajdonosai) és a Rózsa családnak (a Balmazújvárosi Virágoskút Biokertészet tulajdonosai) kedveskedett.
Sami Garam munkáját öröm volt nézni látszott rajta imádja amit csinál és ért is hozzá. Pár perc alatt összebarátkozott a Kemencés dolgozóival és jó hangulatban telt el a néhány órás Tv felvétel. A vendégeknek bár új és ismeretlen íz kombinációkat kaptak végig jó kedvük volt és nem maradtak éhesek sem. A Kemencés kollégái és tulajdonosa gratuláltak Saminek és kijelentették örömmel látják bármikor a Kemencés konyháján.