Gasztronómia a la Gabó – Szoboszlóról induló tehetséges „élő édesség”

gasuztrogab1Végy egy művelt fiatal hölgyet, adj hozzá csinos megjelenést, rakj mellé kitűnő kommunikációs készséget, tetézd még gasztronómiai érdeklődéssel. Ha mindez együtt, nevezzen be egy főzőműsorba, vagy inkább süssön valami finomat ott, vetélkedjen profikkal.
 

Végül legyen a legjobb, nyerje meg a Tökös – Mákost!

Kőrösy Gabriella kulináris kalandozása jól fogyasztható sikertörténetté alakult, mely akár jelentősen meg is változtathatja életét. Az ifjú közgazdász azonban egyelőre csak hobbiból alkot tökéleteset a konyhában. De ha már így sikerült, dokumentálja, le is fotózza, megosztja velünk. Szoboszlóról indult, de itthon a Bioétel- és Borfesztiválon pódiumbeszélgetésen mutatkozott be erről az oldaláról először Gasztro Gabó, akitől lesz mit ellesnünk a jövőben.

Sőt már van is mit eltanulnunk a jelenben, csak figyelnünk kell az egyik legnépszerűbb hazai főzőcsatornát , vagy rá kell kattintanunk weboldalára.