Payday Loans
2024 május 18, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

Egy sörös üveggel verte fejbe

a-sorA hajdúszoboszlói rendőrök vádemelést javasolnak két férfi ellen, akik Nagyhegyesen összeverekedtek.

A nyomozás adatai szerint egy nő tett telefonon bejelentést 2014. október 26-án 3 óra 10 perc körüli időben a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy nagyhegyesi szórakozóhely előtt verekedés történt. A rendőrök a helyszínen egy vérző fejű férfit találtak, akihez mentőt hívtak. A járőrök adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki és megállapították, hogy a férfi egy másik férfival keveredett szóváltásba. B. Tamás megütötte K. Józsefet, amire a férfi a kezében lévő sörös üveggel ütötte fejbe társát, majd távozott a helyszínről.

 

 

 

A kocsma előtt összeesett, de a rendőrök megmentették

20150602082659 másolataA hajdúszoboszlói rendőrök segítettek egy helyi férfinak, aki elesett az utcán és nem bírt felállni.

 

 

 

 

Rendőrségi hírek-A polcról a belső zsebbe pakolt

DSC 0020A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 18 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

 

 

 

 

Egy bajba jutott 65 éves férfi segítségére siettek a hajdúszoboszlói rendőrök

DSC 0020Le kellett emelni a rácsot is, hogy bejussanak. Az egyik helyi polgárőr 2015. január 9-én 17 órakor telefon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mert Hajdúszoboszlón, a Csatornakertben nem tud bejutni a barátja házába és a bent tartózkodó férfi hangján hallja, hogy nagy fájdalmai vannak.

 

   

Biztonsági intézkedések Debrecenben és Hajdúszoboszlón

IMG 7387-008A helyi körzeti megbízottak 2015. január 6-án 13 óra 25 perckor Debrecen, Császár Péter utcán található romos háznál tartottak ellenőrzést, mivel tudomásukra jutott, hogy ott egy hajlék nélküli személy tartózkodik. A rendőrök a romos, fűtetlen épület egyik szobájában megláttak egy földön fekvő férfit, aki bár be volt takarózva, mégis annyira fázott, hogy reszketett.

 

 

Az egyik italt lopott, a másik verekedett

DSC 0018A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 3 könnyű sérüléssel, míg 2 súlyos sérüléssel végződött.

 

 

   

7. oldal / 34

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 19., vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)