Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

Magyarország legerősebb rendőre ismét Lukács Krisztián

IMG 4189-115A XV. Szoboszlói Birka- és Slambucfőző Örömnapon rendezték meg, a VIII. Magyarország Legerősebb Rendőre országos bajnokságot. A 8 versenyből 6 alkalommal, a hajdúszoboszlói Lukács Krisztián nyerte el a serleget és az első helyet. A mai versenyen 10 induló mérte össze erejét, az ország különböző kapitányságairól.

 

 

A lányok sampont akartak lopni

DSC 0020A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 27 személyt állítottak elő, ebből 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.
Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

 

 

Rendőrkézen a postás és a pénz egy része

150x150Nem kézbesítette a rábízott küldeményeket, illetve a készpénzt az egyik debreceni postás. A nyomozók a férfit Budapesten fogták el.

 

 

 

 

Hárman meghaltak a 4-es úton

IMG 9947-003Ma délután, nem sokkal 5 óra után, halálos baleset történt a 4-es út, 209 km. szelvényénél Hajdúszoboszló határában. Egy pótkocsis tehergépkocsi közlekedett Debrecen irányából Hajdúszoboszló felé, szemből érkezett egy személygépkocsi, mellyel frontálisan ütközött.

 

   

A postás lelépett a rábízott értékekkel, és pénzzel

ms másolataAz egyik debreceni postás nem kézbesítette a rábízott küldeményeket, illetve készpénzt és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A Debreceni Rendőrkapitányság sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt 09010/3481/2014. bűnügyi számon indított eljárást.

 

 

 

 

 

Ajándékot ígértek, majd raboltak - videóval, fotóval

IMG 0084-001Ma délelőtt, sajtótájékoztatón ismertették, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, annak a rablási ügynek a részleteit, melyben egy debreceni házaspár, két idős hölgyet rabolt ki. A férfit a Zsibogó teületén, a feleségét pedig a munkahelyén fogták el a debreceni rendőrök. Tegnap már előzetesbe is kerültek.

 

   

10. oldal / 34

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 19., vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)